Algemene voorwaarden

Privacy Statement
Stichting Samen Toekomst Maken, organisator van het evenement ‘Samen Toekomst Maken’ geeft in deze privacyverklaring uitleg en informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij streven ernaar de gegevens te verwerken conform de eisen die daaraan gesteld worden door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Contact
Indien u na het doornemen van onze privacyverklaring vragen hebt over de verwerking van uw gegevens, een verzoek wil indienen tot inzage, wijzigen of verwijderen van de gegevens, dan kunt u contact opnemen met:

Stichting Innovatie Jeugdzorg
Postbus 351
1800 AJ Alkmaar
info@samentoekomstmaken.nl

Soort gegevens, doeleinden en bewaartermijn
Bij het aanbieden van producten en diensten kunnen wij persoonsgegevens verwerken van bezoekers en deelnemers aan het evenement, onze websites of specifieke promotie en acties.

  • Website: wij verzamelen bij uw websitebezoek gegevens zoals statistieken en cookies (hoe vaak bezoekt u de website, via welke website komt u bij ons terecht en welke pagina’s bezoekt u). Deze gegevens hebben als doel de websites zo optimaal mogelijk te laten functioneren en beveiligen.
  • Nieuwsbrief: als u zich inschrijft op de nieuwsbrief of registreert voor dit event vragen wij naar uw voor- en achternaam (optioneel) en e-mailadres. Voor het toezenden van de nieuwsbrief geeft u bij registratie toestemming. U kunt zich te allen tijde uitschrijven van de nieuwsbrief, een link hiervoor staat in de nieuwsbrief.
  • Tickets: wij vragen naar uw naam, e-mailadres, logingegevens, adresgegevens bij registratie. Deze gegevens gebruiken we om de gevraagde dienst van het evenement goed uit te kunnen voeren.
  • Foto’s en video’s: tijdens het evenement wordt op de locatie foto- en videomateriaal gemaakt door festivalfotografen en cameramensen. Deze foto’s bewaren wij in ons archief en een selectie van deze foto’s en video’s publiceren we op social media, in drukwerk en op onze websites. Doel is de promotie van het desbetreffende evenement.

Wij bewaren uw persoonsgegevens zolang als dat nodig is voor bovengenoemde doeleinden en volgens wettelijke verplichtingen. Zo zullen wij transactiegegevens om fiscale redenen (Belastingdienst) langer te bewaren dan overige gegevens. Lees voor de bewaartermijnen van cookies die wij gebruiken meer onder het kopje ‘Cookies’.

Delen van persoonsgegevens met derden
Stichting Innovatie Jeugdzorg deelt alleen persoonsgegevens met derden indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Het verkopen van gegevens aan derden gebeurt niet.

Bewerkers die uw persoonsgegevens verwerken doen dit volledig onder verantwoordelijkheid van Stichting Innovatie Jeugdzorg en verwerken de gegevens enkel voor het doel waarvoor de gegevens oorspronkelijk zijn verzameld en mogen deze gegevens niet voor eigen doeleinden gebruiken. Op dit moment maken wij gebruik van de diensten van onderstaande verwerkers:

  • Invitado (evenementen registratie)
  • Vereniging Associatie voor Jeugd (administratie en organisatie)
  • Mailchimp (nieuwsbrief)
  • Google (Analytics, Adwords)
  • Facebook
  • Twitter
  • Linked In

Cookies
Stichting Innovatie Jeugdzorg gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookies is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wij maken gebruik van onderstaande soorten cookies op onze website:

  • Functionele cookies: dit zijn noodzakelijke cookies en deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en uw voorkeurinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en te optimaliseren. Hiervoor hebben wij uw toestemming niet nodig.
  • Analytische cookies: wij plaatsen analytische cookies (met behulp van Google Analytics) om te analyseren hoe onze website gebruikt wordt. Zo krijgen we bijvoorbeeld meer informatie over het surfgedrag en wat voor apparaat men gebruikt. Op basis van deze gegevens kunnen wij de gebruiksvriendelijkheid van de website verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem en worden binnen de bewaartermijn van Google (26 maanden) automatisch verwijderd.

Beveiliging
Wij handhaven een beveiligingsniveau bij de verwerking van persoonsgegevens dat bedoeld is om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen. We nemen hiervoor zowel technische- als organisatorische maatregelen.

Wijziging privacy statement
Wij kunnen onze privacy statement wijzigen. Dit zullen wij bij grote wijzigingen vermelden op de website of via een nieuwsbrief. Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 21 januari 2019.