Het event

Op initiatief van de Associatie voor Jeugd heeft een breed netwerk van innovatoren uit het jeugddomein de handen ineen geslagen. Om kennis, tools, ervaringen en vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein bij elkaar te brengen op één plek. Om samen met én van elkaar te leren hoe je fundamenteel anders kunt innoveren en om stil te staan bij de rol die digitalisering daarin kan spelen. Nooit eerder hebben zoveel sectoren gezamenlijk een thema omarmd. Een uniek event dus!

Voor wie

Het event is voor iedereen belangrijk die werkzaam is in het jeugddomein. Of je nu betrokken bent als ambulant hulpverlener, bestuurder, (IT)-manager, psycholoog, psychiater, arts, jeugdbeschermer, beleidsadviseur, groepsbegeleider, communicatieprofessional, wijkteamprofessional, verpleegkundige of anderszins: met innovatie hebben we allemaal te maken! Het programma heeft dan ook voor ieder wat wils. Heb je hulp nodig bij je keuze voor de programmaonderdelen? Mail ons dan op info@samentoekomstmaken.nl.

Wat is er te doen

  • Maak kennis met bestaande innovaties op de ‘playground’ en ervaar de toepassingen zelf.
  • Volg workshops en/of masterclasses over praktische, bestuurlijke en ethische vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein en deel die kennis vervolgens in jouw organisatie.
  • Versterk jouw landelijk netwerk met digitale pioniers, wetenschappers, bestuurders en andere professionals. Deel ervaringen en leer van elkaar.
  • Ontdek hoe nieuwe vormen van innoveren, samen met jongeren en professionals, leidt tot ‘anders’ ontwikkelen en implementeren.

Communicatiemiddelen

We hebben een aantal communicatiemiddelen ontwikkeld die natuurlijk vrij te downloaden en te delen zijn:

  • Flyer
  • Poster
  • Visual (bijvoorbeld te gebruiken bij artikelen en/of posts op social media en intranet)

Daarnaast kun je ons volgen op LinkedIn en Twitter.
Heb je (voorbeeld)teksten, communicatiemiddelen in hard copy of andere zaken nodig? We leveren het graag aan! Mail ons op communicatie@samentoekomstmaken.nl.